КОИ СМЕ НИЕ?

Ние сме екип от търговци, които селектират за Вас, най-добрите оферти в България!
Но това е съвсем малко част от нещата, които правим за Вас!

ВИЖ ПОВЕЧЕ ЗА НАС

Много ни се иска да сме уникални, незаменими и единствени. Не сме. Работата ни е като на всеки търговец, собственик на магазин или продаващ онлайн.
Избираме стоки, които считаме, че някой би си купил, предлагаме ги чрез своята витрина и витрините на други магазини, и обслужваме клиентите, които се интересуват от тези стоки. Някой би ни нарекъл посредници, защото продаваме чужда стока, без да я купуваме. Да, посредници сме. Но как всички дейности, които извършват нашите консултанти се побират в
посредничеството? Всеки от тях разглежда десетки оферти всеки ден. Анализира ги. Сравнява ги. Консултира собсвтениците. Консултира клиентите. Консултира колегите си. Пише ревюта. Спазва политиките на компанията ни. Приема заявки. Маркетира продукти. Съгласува сделки. Следи тенденции в своя сектор. Непрестанно изучава различни стоки, техните предимства и недостатъци. Обучава се и развива необходими умнения. Когато е необходимо, прави допълнителни проучвания за нуждите на своите клиенти. Развива собствен бизнес в пределите на компанията. От последното му възникват допълнителни отговорности и задължения.
Още ли смятате, че това са просто консултанти?
Ние не сме уникални. Но всеки наш консултант е! Точно толкова, колкото сте уникални Вие, които четете тези редове. Някои наши консултанти идват от международни компании, където са ги обучавали по най-съвременни стандарти в областта на маркетинга, мениджмънта и директните продажби. Други са много добри анализатори и статистици. Инженери, счетоводители, учители, брокери на имоти, брокери на застраховки, онлайн търговци.... Те са тук. Споделят своите знания и умения и си помагат. А нашите партньори и клиенти, получават достъп до всичко това, чрез нашата услуга и конкретен консултант, който лично да синтезира и предложи нужното Ви, като застане с името си и целия потенциал на компанията в услуга и защита на Вашия интерес. Това сме ние!
Мотото ни е „Да бъдем полезни!“
Полезни на обществото. Полезни на контрагентите си. Полезни на себе си. Полезни на колегите си и компанията, в която работим.
Културата в Топ оферти е точно в този ред и всяка следваща брънка е невъзможна, ако не са на лице предходните.
Ако искате да се запознаете с конкретни лица на topoffers, посетете Нашия екип!